Reviews

Laat een review achter op Google

Sander Pul

De Air filter cleaner is erg gemakkelijk om te hebben en te gebruiken. Nooit meer geknoei in een emmer. Het bespaart ons veel tijd. Na het wassen laten wij de filters drogen en daarna kloppen we ze handmatig na. Dan zijn de filters echt goed schoon. De Air filter cleaner is robuust gebouwd en geeft het vertrouwen dat hij jaren meegaat.

Top apparaat.

Ben Geerling

Het is een super Air filter cleaner en we hebben al veel filters gewassen. We hadden in het begin een klein probleem met het sluitmechanisme. Het apparaat is dermate eenvoudig en robuust in elkaar gezet dat we dat zelf gemakkelijk konden oplossen. Daarna geen enkel probleem meer.

Ik ben zeer tevreden.

Rob Theunis

Ik ben zeer te spreken over de werking van de Air filter cleaner. Ook over de levering en de degelijke verpakking. Erg vervuilde filters moeten 2 keer gewassen worden, vervelend is dat niet omdat je tijdens het wassen aan de motor kunt werken. Een nadeel vind ik de wachttijd om de deksel te openen. Dat had van mij korter gemogen.

Het is een goed apparaat.

Ronald Pol

De Air filter cleaner bevalt goed. Ik heb al redelijk veel filters gewassen. Sommige (erg vuile) filters moeten 2 keer gewassen worden om ze goed schoon te krijgen. Maar goed het gaat vanzelf. Het nadeel vindt ik het schoonmaken. De fabrikant gaf mij nog enkele handige tips waardoor het schoonmaken van het apparaat 2 minuten in beslag zou nemen.
Voor de rest is het een makkelijke machine in gebruik en ben er ook zeer tevreden over.

De Airfiltercleaner bevalt goed

Jan Loosman

Super machine ik heb hem al geprobeerd en de filters komen er super schoon uit gr jan.

Arnout de Jong

Ik heb onlangs een Airfiltercleaner gekocht. Ben er zeer tevreden over. Hij doet wat ik hoopte, maar niet verwachte. Super!

BikeXperience

Wij zijn erg blij met de airfiltercleaner. Het scheelt ons een heel veel tijd in het wassen en drogen van de filters. Wij hebben zo’n 20 filters inde week te wassen van ons zelf en van klanten. Het gaat heel makkelijk, even tussendoor de machine aanzetten. Einde dag is alles weer schoon en fris, zijn ze zo geolied en weer klaar voor gebruik. Machine is prettig in gebruik, stil, schoon, stinkt niet.

En de service is geweldig! We hebben de airfiltercleaner nu ongeveer een half jaar en ik denk dat we hem nu al dik hebben terugverdiend aan arbeidsloon en verspilling van schoonmaakvloeistof ten opzichte van de oude manier van wassen.